FresnoPengubah kuasa 22kvArahan untuk pembangunan industri

2022-03-10 00:44:39
122HP117294921Mesin dan peralatan industri499

Berapa banyak pengubah kuasaKebocoran minyak dari pot porcelain dan ukuran aras minyak kaca laminatFresno,Kaedah menghirup hidung pemeriksaan pengubahMenghindari kerosakan mengisolasi secara tidak sengaja semasa penyelamatan: apabila memperbaiki inti gantung pengubah kuasa, ia akan dikendalikan dengan betul.Bel Air,Garis sifar terutama digunakan dalam sirkuit kerja. Tengahan disebabkan oleh garis sifar adalah sama dengan lawan garis darab dengan arus sirkuit kerja. Kerana jarak, tekanan disebabkan garis sifar tidak boleh diabaikan. Sebagai tindakan lawan untuk menjaga keselamatan hidup, ia semakin tidak dipercayai. Kabel tanah (PE): ia tidak digunakan sebagai sirkuit kerja, tetapi hanya sebagai garis penyelamatan. Guna pengesahan bumi & ldquo; ” Tengah. Apabila mesin dan peralatan penutup elektrik, arus akan segera mendarat. Walaupun ada petunjuk untuk garis PE, ia akan mendarat dari tubuh mendarat sekeliling.Seluruh proses menggantung inti pengubah jenis kering lebih kritik, dan terdapat banyak situasi yang inti penggantung pengubah jenis kering mesti memberi perhatian istimewa kepada. Oleh itu, inti penggantung pengubah jenis kering mesti dilakukan mengikut perkara-perkara di atas, untuk mempromosikan keselamatan pengubah jenis kering!Dalam penukar jenis kering perlindungan relay, pemutusan titik ralat berkaitan satu sama lain. Dalam satu perkataan, jika ada masalah pada titik tertentu, ia akan mempengaruhi seluruh litar kuasa


FresnoPengubah kuasa 22kvArahan untuk pembangunan industriSudah tentu, jika pengubah yang ditenggelamkan minyak menangkap api, sila jangan panik. Saya yakin bahawa kerosakan akan dikurangkan ke tahap yang lebih rendah selama kaedah di a t as secara efektif diselesaikan. Di atas adalah proses umum dan proses yang patut diberikan perhatian istimewa dalam keseluruhan proses pengubah yang ditenggelamkan minyak. Apabila pengubah yang ditenggelamkan minyak menangkap api, sila rasional untuk membuat pengubah yang ditenggelamkan minyak lebih selamat dan lebih efektif.Apa penyebab kegagalan inti pengubah kuasa?Sebelum aplikasi,FresnoAdakah pengubah jenis kering mempunyai peminat,FresnoPengubah kuasa 20kV, bekas pengumpulan akan dibersihkan dengan bensin kenderaan, air sabun atau penyebab organik lain (seperti fosfat trisodium) kecuali nod minyak, kemudian dicuci dengan air tap sehingga ia tidak alkalin, dan air boleh dibahagikan secara evenly dari botol, kemudian dibersihkan dengan air bersih untuk banyak kali. bekas pengumpulan bersih akan dikeringkan dalam oven kering [UNK]. Selepas pendinginan, topi botol akan ditutup dengan ketat dan tidak dapat dibuka sebelum aplikasi.Pelanggan pertama,Isolasi konduktor pengubah kuasa adalah bahagian utama pengisihan dalaman. Beberapa konduktor patut melewati tengah koil elektromagnetik, atau diantara koil elektromagnetik, tongkat besi dan dinding tangki minyak kereta. Oleh itu, perlu memastikan bahawa jenis konduktor ini mempunyai kekuatan pemampatan isolasi yang cukup, iaitu ruang izolasi.[UNK][UNK]“ Yn[UNK]d” Di antara mereka, menunjukkan bahawa apabila fasor tegangan kerja garis sisi utama, sebagai tangan minit, merujuk kepada kedudukan pada jam , fasor tegangan fasa sisi kedua adalah pada jam . iaitu, tekanan fasa UAB di sisi sekunder tertinggal darjah di belakang tekanan operasi garis utama uab (atau darjah di hadapan).Apabila ujian muatan penuh dilakukan dan semuanya normal, muatan boleh disambung.


FresnoPengubah kuasa 22kvArahan untuk pembangunan industriSetelah minyak telah dihapuskan, semua bolt jangkar tangki minyak kenderaan di ujung at as penutup minyak yang boleh dipotong akan diikat dengan jaket angkat, dan titik angkat akan berada pada cincin atau bolt umum. Jika perlu,Jika anda mahu memeriksa serat karbon yang diaktifkan untuk penutup gantung pertama-tama keluarkan lengan anti-air tenaga rendah dan tombol kuasa penukar muatan, kemudian turunkan bolt penutup lonceng untuk penutup besar, perlahan-lahan menggantung tali wayar besi galvanized dengan berat jaring yang mencukupi pada cincin telinga yang biasanya digunakan memakai pusingan besi dari atas ke bawah dalam lubang skru sekeliling, angin kabel akan ditambah di semua sisi untuk memastikan bahawa tubuh antarabangsa inti tidak akan rosak selama keseluruhan proses angkat. Selepas angkat untuk mm, hentikan angkat, stabilkan tutup lonceng, dan periksa kapasitas bearing inti angkat, pusat graviti dan Jack. Selepas segala-galanya adalah normal, dan putar grannya untuk meletakkan tutup lonceng pada skid bersih.Penukar jenis kering, peralatan elektrik statik, digunakan untuk mengubah semasa AC (semasa) nilai piawai tertentu ke jenis lain atau beberapa jenis voltaj kerja (semasa) dengan frekuensi yang sama dan nilai piawai yang berbeza. Menurut data pemeriksaan pengumpulan pengawasan kuartal ketiga tahun lepas yang dibebaskan oleh AQSIQ, diantara jenis komoditi pengubah jenis kering yang dihasilkan oleh penghasil di provinsi dan daerah bandar di seluruh negara, jenis komoditi ditemukan tidak konsisten dengan persediaan spesifikasi yang berkaitan, dengan kadar persetujuan %& ldquo; Kebanyakan hasil ini menunjukkan tahap kualiti industri pengubah jenis kering China pada tahap ini.Penyebar bunyi pengubah jenis keringFresno,Kapasiti pembawa setiap muatan berbeza. Secara umum,FresnoPengubah kuasa 33kV, pengubah jenis kering patut berfungsi di bawah kapasiti bernilai, sementara pengubah minyak mempunyai kapasiti kerja muatan yang lebih baik.Penghakiman cacat pengubah kuasaDalam keadaan biasa, operasi sebenar pengubah yang ditenggelamkan minyak akan dilakukan oleh staf pengurus operasi di lokasi dan pemeliharaan. Dalam satu minggu dari operasi yang tersambung dengan grid staf pengurus operasi dan pemeliharaan akan meningkatkan julat pemeriksaan keselamatan pengubah, dan segera berkomunikasi dan menghubungi staf projek di lokasi dalam kes mana-mana masalah, untuk memastikan operasi yang boleh dipercayai dan stabil mesin dan peralatan.

404 Not Found

404 Not Found


nginx

Artikel berkaitan

TapolcaJembatan penerbangan hidraulikMulakan model pemasaran baru

TapolcaJembatan penerbangan hidraulikMulakan model pemasaran baru

Selamat datang ke produk syarikat kita. dan membandingkan solusi. kemudian, kita telah menentukan be...

Krem Weinzierl beiPompa sumur dalamPersembahan proses

Krem Weinzierl beiPompa sumur dalamPersembahan proses

   Apa? Apa?   Apa yang perlu diperhatikan dalam proses ini? Mari s belajar tentang precaKrem Weinzi...

FengzhenPembuat harga trak angkat hidraulikBagaimana untuk menjadi lebih cekap tenaga

FengzhenPembuat harga trak angkat hidraulikBagaimana untuk menjadi lebih cekap tenaga

Kadar kejayaan penyelamatan relatif tinggi Penggunaan peralatan ini boleh meningkatkan kadar kejayaa...

JiningJembatan pengangkutanBoleh membuat kesan yang memutarbelitkan

JiningJembatan pengangkutanBoleh membuat kesan yang memutarbelitkan

Dari dua titik di atas, kita boleh tahu bahawa apabila parkir di jambatan boarding bimbit, kita juga...

MechelenDimensi pengubah selam minyak 1600KVAIndustri mempercepat perkembangan e-dagang

MechelenDimensi pengubah selam minyak 1600KVAIndustri mempercepat perkembangan e-dagang

Isolasi konduktor pengubah kuasa adalah bahagian utama pengisihan dalaman. Beberapa konduktor patut...

LeixlipPlatform mengangkat liga aluminium lajur gandaCara memilih mana yang lebih baik

LeixlipPlatform mengangkat liga aluminium lajur gandaCara memilih mana yang lebih baik

Sekarang, lif-lif ada di mana-mana, dan sama ada rumah, pusat belanja, atau stesen kereta bawah tana...

评论列表

122HP117294921
2022-03-10 09:19:23

Syarikat anda FresnoPengubah kuasa 22kv mempunyai sikap perkhidmatan yang sangat baik, terima kasih, dan menyukai anda.

256HP158312377
2022-03-10 07:51:48

Anda FresnoPengubah kuasa 22kv bagus, adakah senang untuk membuat pesanan?

632HP195506591
2022-03-10 09:22:46

Saya telah membeli-belah dalam talian FresnoPengubah kuasa 22kv selama bertahun-tahun, ini adalah kali pertama saya mengambil serius perkara ini. Saya sangat berpuas hati dengan kualiti dan mutu produk.

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。