San MarcosTransformer tenggelam minyak S13Trend sukar diubah

2022-08-17 11:50:29
122HP117294921Mesin dan peralatan industri278

Pemburukan pengisihan SolenoidMinyak dalam mesin dan peralatan tangki penyimpanan minyak secara umum akan berdiri selama jam sebelum mengambil sampel; Apabila mengambil sampel pada pengubah kuasa dalam operasi, ia tidak perlu diam.San Marcos,Bagaimana tahap kualiti pengubah jenis kering dibandingkan dengan negara asing?Penjagaan dan kerosakan pengisihan yang tidak berhati-hatiEger,San MarcosPengubah terjun minyak 630,Operasi dan pengurusan penyelamatan pengubah tenggelam minyakApabila pengubah ditempatkan ke dalam operasi, jika pengubah tekan tidak berada pada masa suatu & ldquo; yang hebat Tweet & rdquo; Fus tenaga tinggi rosak apabila bunyi itu serius; Jika pengubah tap cacat, apabila muatan meningkat, ia mungkin untuk membakar pemutus sirkuit pengubah tap. Dalam situasi seperti ini, matikan kuasa segera untuk penyelenggaran.Oleh itu, dalam proses pemasangan peralatan bawah stesen, tongkat kilat patut ditetapkan mengikut situasi khusus untuk mencegah kerosakan kepada pengubah jenis kering perlindungan relay disebabkan oleh kilat. Selain itu, dalam pemasangan dan proses penggunaan tongkat kilat, pilih jenis yang masuk akal tongkat kilat mengikut situasi operasi untuk menentukan bahawa mereka berada dalam situasi yang sama. Selain itu, semasa pemasangan tongkat kilat, sila sambungkan semua laluan sejauh mungkin untuk mencegah kesalahan lain.


San MarcosTransformer tenggelam minyak S13Trend sukar diubahDalam kehidupan harian tertentu kita mempunyai pemahaman tertentu tentang panjang gelombang optik pengubah yang ditenggelamkan minyak.Peranti pendaratan dua titik dari inti besi disebabkan oleh bekas penywelding sisa;Perbezaan masa diantara langkah-langkah berbeza penyunting kuasa tiga-fasa bagi bekalan kuasa penyunting akan kurang dari ms,San MarcosPeranti pengubah distribusi, penutupan akan dikekalkan oleh penangkap tegangan tinggi, dan garis neutral penyunting akan didarat dengan yakin (ia akan didarat segera).Mengikuti keajaiban,Saluran lapisan yang mengisolasi dan artikel yang menyambung antara botol bel dan inti akan dibuang. Jika ia adalah pemeriksaan lonceng menggantung, minyak akan dipomp ke bawah botol bel sebelum botol bel boleh dibuang.Sebab penyegelan yang buruk, umumnya, penyegelan pinggir kotak dan penutup mesin ditutup dengan tongkat goma resisten asad atau plat goma. Jika kongsi tidak diselesaikan dengan baik, ia akan menyebabkan kesalahan biasa pembekuan minyak.Apabila skru ekstruder inti melalui memegang inti besi penukar adalah longgar, terdapat bahagian topi skru yang tersisa pada inti besi, atau bahan logam kecil jatuh ke dalam penukar, penukar akan menghantar keluar & ldquo; Ding Ding Dang & rdquo; Or & ldquo; Panggil & hellip; Panggil & Helip& rdquo; Bunyi meniup dan & ldquo; Squeak, squeak & rdquo; Ia seperti magnet menghisap pencuci kecil, sementara voltaj bekerja, arus dan suhu pengubah semua normal. Keadaan seperti ini biasanya tidak membahayakan semua operasi normal pengubah, dan boleh diselesaikan sehingga kekurangan kuasa.


San MarcosTransformer tenggelam minyak S13Trend sukar diubahTherefore, it is necessary to find the short-circuit fault point according to the fault situation, lock the fault point and analyze the short-circuit fault types of relay protection dry-type transformer. Pada masa yang sama, jika semua medan jelas, matikan bekalan kuasa tukar pada titik kesilapan, kerja penyelamatan pekerja akan dilakukan dengan lancar, dan kerosakan tidak akan berkembang ke arah yang lebih besar.Konsultasi terakhir,Isolasi dan pemindahan panas berbeza. Pengubah jenis kering secara umum diisilai dengan resin epoksi, disejukkan oleh udara semulajadi dan kapasitas besar oleh peminat sentrifugal. Pengubah yang ditenggelamkan minyak diisilai oleh minyak mengisolasi, diisilai oleh minyak mengisolasi dalam sistem yang berkeliaran di dalam pengubah, dan panas dibuang pada radiator (radiator) sistem yang berkeliaran di dalam pengubah.Terdapat garis induksi magnetik menyeberangi dalam inti pengubah, yang akan menyebabkan kekuatan elektromotif induksi pada rancangan dengan garis induksi magnetik. kerana aliran elektrik ini mencipta gelung tertutup untuk menghasilkan medan elektrik dan membentuk vortex,San MarcosPiawai suhu untuk pengubah yang ditenggelamkan minyak, ia dipanggil vortex. Kewujudan vortex membuat inti pengubah panas dan memakan tenaga kinetik. Kehilangan semacam ini dipanggil kehilangan vortex.Pengubah terbenam minyakSan Marcos,(IV) pengubah pada lajur akan stabil dan tegas, m.() kedudukan pemasangan asuransi komersial sekunder pengubah pada lajur dan tanah mesti memenuhi keperluan berikut: jika ada pemutus di sisi sekunder, ia mesti dipasang antara pemutus dan pemutus komposit tenaga rendah, atau pemutus sirkuit mesti dipilih sebagai pemutus; Jika tidak ada pemutus pada sisi sekunder, ia mesti dipasang pada kedua-dua sisi penyesuaian komposit tenaga rendah, dan pelompat kabel terpisah mesti disambung ke kabel terpisah pada kedua-dua sisi pemutus sirkuit.Menghindari kerosakan mengisolasi secara tidak sengaja semasa penyelamatan: apabila memperbaiki inti gantung pengubah kuasa, perhatian istimewa akan diberikan kepada penyelamatan koil solenoid atau mengisolasi lengan anti air. Jika terdapat kerosakan scratch, ia akan dikendalikan dengan betul.

404 Not Found

404 Not Found


nginx

Artikel berkaitan

JuticalpaPemilihan pengubah jenis keringPermintaan dilepaskan, harga senang naik tetapi sukar turun

JuticalpaPemilihan pengubah jenis keringPermintaan dilepaskan, harga senang naik tetapi sukar turun

Performasi dan parameter utama komposit logam umum, pelbagai proses penywelding dan mesin dan perala...

SesvetePenukar jenis kering 500 KVAPeluang baru untuk pembangunan

SesvetePenukar jenis kering 500 KVAPeluang baru untuk pembangunan

Syarikat pengubah minyak terjunTindakan perlindungan untuk memecahkan pengubah jenis keringSesvete,U...

AjakshoTanda paksi naikPerkhidmatan yang sangat baik

AjakshoTanda paksi naikPerkhidmatan yang sangat baik

Kecerunan jambatan penerbangan hidraulik elektrik sendiri mesti mempunyai cerun tertentu untuk membo...

UdenJembatan penerbangan hidraulik bergerakCara melakukan kerja keseimbangan yang baik

UdenJembatan penerbangan hidraulik bergerakCara melakukan kerja keseimbangan yang baik

Jembatan naik hidraulik adalah peralatan bantuan khusus untuk memuatkan dan memuatkan barang cepat....

Port au PrinceTiada kehilangan muatan pengubah jenis keringPengenalan skop aplikasi dan ciri struktur

Port au PrinceTiada kehilangan muatan pengubah jenis keringPengenalan skop aplikasi dan ciri struktur

Sebab api dalam pengubah kuasaBagaimana dengan api pengubah minyak yang ditenggelamkan?Port au Princ...

Nai sur SeineJembatan boarding mudahPenyelesaian kepada kegagalan

Nai sur SeineJembatan boarding mudahPenyelesaian kepada kegagalan

Sokongan utama: menggunakan paip baja tidak sah.Kedua, pemilihan stesen pam hidraulik dan silinder m...

评论列表

466HP159575805
2022-08-17 12:55:41

Perkhidmatan anda sangat baik, San MarcosTransformer tenggelam minyak S13 juga sangat murah! Saya akan kerap datang pada masa hadapan!

409HP184720764
2022-08-17 12:07:39

Ia patut dipuji, sangat bagus, San MarcosTransformer tenggelam minyak S13 Saya sangat menyukainya.

256HP158312377
2022-08-17 13:42:56

Raya tak lama lagi, boleh San MarcosTransformer tenggelam minyak S13 dapat diskaun?

709HP180518493
2022-08-17 12:34:37

Sekarang bisnes bukan senang nak buat, boleh bagi diskaun lagi?

632HP195506591
2022-08-17 12:13:13

Penjualnya sangat baik, San MarcosTransformer tenggelam minyak S13 sama seperti pengenalan, penjual jujur

570HP155642700
2022-08-17 12:15:28

Pengurus itu baik! San MarcosTransformer tenggelam minyak S13 juga benar.

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。