ColumbusTransformer kuasa S13-m-200Bagaimana menjadi pengendali yang berkelayakan

2022-02-25 03:51:06
122HP117294921Mesin dan peralatan industri500

Sebelum tiada kesan muatan ditutup, tempoh posisi perlindungan overcurrent akan ditetapkan ke sifar, dan sirkuit isyarat data relay kenderaan uap akan disambung secara sementara dengan sirkuit tarik-masuk.Semasa menjalankan ujian tanpa muatan, pengubah mesti disambungkan dengan tenaga kerja dari sisi bekalan kuasa tukar, dan kemudian membuat impuls tenaga kerja ditutup.Columbus,ColumbusKod untuk pemasangan pengubah kuasa,Apa penyebab kegagalan inti pengubah kuasa?Manufacturing process and steps of dry-type transformerHildesheim,Apabila minyak baru diisi oleh pengubah kuasa dan sampel minyak yang baru saja dianggap digunakan, sampel minyak hanya boleh digunakan selepas berdiri cukup.(III) pengubah jenis kering KVA dan dibawah boleh dipasang pada tiang. Jarak antara hujung bawahnya dan permukaan jalan tidak boleh kurang dari m; Jarak antara bahagian listrik dan permukaan jalan tidak boleh kurang dari m.Akhir ekor kepala angin tegangan tinggi dan tekan tengah dibuat dari sisip tembaga dan bahagian terbenam, dengan kekuatan dan ketat yang baik, yang menyebabkan penyesuaian data dan mempunyai gaya yang unik dan bersih.


ColumbusTransformer kuasa S13-m-200Bagaimana menjadi pengendali yang berkelayakanManufacturing process and steps of dry-type transformerSebenarnya, selain dari aplikasi Biro Kewangan industri telah cuba untuk membentuk dan meningkatkan komoditi pengubah menurut spesifikasi, untuk mempromosikan peningkatan aras konsumsi tenaga komoditi pengubah.Selepas mengambil sampel,ColumbusPengubah kuasa s13-50, ikat tapp kaca laminasi dengan kuat dengan kertas atau kain bersih untuk mencegah tanah dan air mencemarkan tapp botol.Penjagaan peralatan,Kebocoran minyak dari radiator paip panasPenukar jenis kering terdiri dari dua resisten pembuluhan, yang menghasilkan empat kumpulan kabel: & ldquo; Y[UNK]y”[UNK]& ldquo; Dy”& ldquo; Y[UNK]d” Dan & ldquo; D[UNK]d”. Di China, hanya & ldquo; Y[UNK]y” Dan & ldquo; Y[UNK]d”. Kerana terdapat juga dua jenis sambungan Y dengan wayar neutral dan tanpa wayar neutral. Jika tiada wayar neutral, semua tanda tidak akan ditangkap. Jika ada wayar neutral, huruf N akan ditambah selepas huruf y Inggeris. N menunjukkan bahawa garis neutral mempunyai wayar pendaratan pengubah. Kumpulan kabel Yn. Apabila UAB meliputi UAB, tangan minit menunjuk ke & ldquo; ” Dalam kumpulan wayar baru,Bunyi dalam kes kegagalan fasaFormula pengiraan penyimpanan kuasa yang sesuai patut ditambah dari proses berikut: kehilangan kuasa aktif pengubah kapasitas besar: - muatan pengubah kapasitas besar; PDK - kerugian ralat sirkuit pendek bagi pengubah kapasitas besar, kW Kehilangan kuasa aktif pengubah kapasitas kecil: semasa operasi normal rumah pam dua pam dimulakan secara tambahan, dan setiap pam dipandu oleh motor kW, jadi muatan biasa ialah kW, CST = Satu pengubah kva telah dikonfigur awalnya,ColumbusEfisiensi pengubah kuasa, dan kadar penggunaan kapasitas yang diperkenalkan oleh pengubah pengubah hanya %Pengambilan sampel diluar akan dilakukan dalam hari matahari atau cuaca kering dengan kelembapan lingkungan rendah. Semasa pengambilan sampel, salji, angin dan pasir.Columbus,oscilasi pengubah jenis kering diselesaikan dengan melaksanakan platform pemadam getah pada pengubah jenis kering dan melaksanakan pengurusan pengurangan getah frekuensi rendah, yang boleh mengawal oscilasi di bawah .%, dan kemudian mengurangi bunyi struktur bangunan yang dihantar oleh oscilasi pengubah jenis kering.Dry type transformer factory(III) pengubah jenis kering KVA dan dibawah boleh dipasang pada tiang. Jarak antara hujung bawahnya dan permukaan jalan tidak boleh kurang dari m; Jarak antara bahagian listrik dan permukaan jalan tidak boleh kurang dari m.

Artikel berkaitan

ColumbusTransformer kuasa S13-m-200Suhu di luar kawalan kerana masalah apa yang tidak ditangani dengan baik

ColumbusTransformer kuasa S13-m-200Suhu di luar kawalan kerana masalah apa yang tidak ditangani dengan baik

Penukar kuasa dirancang mengikut skema perlindungan suhu. Bahagian-bahagian yang terlibat dalam lapi...

评论列表

122HP117294921
2022-02-25 11:00:03

Apabila ColumbusTransformer kuasa S13-m-200 menawarkan mata diskaun untuk aktiviti, hubungi saya apabila ada diskaun

256HP158312377
2022-02-25 12:01:34

Pembelian dalam talian pertama ColumbusTransformer kuasa S13-m-200. Saya menggunakan pengalaman peribadi saya untuk memberitahu semua orang bahawa sikap perkhidmatan anda sangat baik. Kualiti barang juga sangat baik. Saya suka awak!

709HP180518493
2022-02-25 12:25:26

Baru terima barang, sangat bagus, ColumbusTransformer kuasa S13-m-200 berbaloi! ! Datang pada masa hadapan!

717HP127443542
2022-02-25 11:37:33

ColumbusTransformer kuasa S13-m-200Berapa harga tawaran terbaik, dan saya akan memberi anda ulasan, bolehkah ColumbusTransformer kuasa S13-m-200 lebih murah?

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。