las vegasApakah pengubah kuasaLangkah berjaga-jaga operasi

2022-02-28 01:41:50
122HP117294921Mesin dan peralatan industri161

Seluruh proses menggantung inti pengubah jenis kering lebih kritik, dan terdapat banyak situasi yang inti penggantung pengubah jenis kering mesti memberi perhatian istimewa kepada. Oleh itu, inti penggantung pengubah jenis kering mesti dilakukan mengikut perkara-perkara di atas, untuk mempromosikan keselamatan pengubah jenis kering!konduktor pengubah kuasa merujuk kepada garis transmisi yang menyambung antara setiap kola elektromagnetik, antara kola elektromagnetik dan paip keluar kumpulan,las vegasApakah pengubah kuasa, dan antara kola elektromagnetik dan pengubah tapak.las vegas,Kaedah sentuhan tangan untuk pemeriksaan pengubahDari penampilan,las vegasIsolation transformer power supply, jenis pakej berbeza. inti pengubah dan koil elektromagnetik boleh dilihat segera untuk pengubah jenis kering, dan hanya shell boleh dilihat untuk pengubah yang ditenggelamkan minyak;Zaysan,Bunyi dalam kes kegagalan fasaImpuls tiada-muatan menutup voltaj kerja tidak boleh melebihi % voltaj kerja yang ditandai pada pergerakan penukar, frekuensi menutup ialah kali, masa lambat selepas menerima kuasa tidak boleh kurang dari min, dan selang masa setiap penutup tidak boleh kurang dari min.Matikan valv pintu (valv kupu-kupu) komputer tablet kiri dan kanan dari radiator paip panas untuk mengisolasi minyak dalam radiator paip panas dari minyak dalam tangki,las vegasStruktur asas pengubah kuasa, untuk mengurangi tekanan kerja dan kebocoran. Selepas lokasi kebocoran ditentukan, perawatan permukaan yang sesuai akan dilakukan, kemudian bahan mentah biru Fushi akan dipilih untuk perawatan penyegelan.


las vegasApakah pengubah kuasaLangkah berjaga-jaga operasiAnalisis kesalahan biasa pengubah tenggelam minyak:TransformerSetelah minyak telah dihapuskan, semua bolt jangkar tangki minyak kenderaan di ujung at as penutup minyak yang boleh dipotong akan diikat dengan jaket angkat dan titik angkat akan berada pada cincin atau bolt umum. Jika perlu, tali tali tarik sumber manusia akan digunakan sebagai panduan.Keperlukan pemeriksaan, dengan kekuatan dan ketat yang baik, yang menyebabkan penyesuaian data dan mempunyai gaya yang unik dan bersih.


las vegasApakah pengubah kuasaLangkah berjaga-jaga operasiAlasan utama ialah kualiti penyeludupan penyeludupan listrik adalah lemah terdapat penyeludupan kosong, penyeludupan terbuka, lubang jarum, lubang pasir dan kekurangan lain dalam penyeludupan. Penukar minyak mudah ditutup dengan serbuk penyeludupan dan cat apabila meninggalkan kilang, dan bahaya keselamatan yang berpotensi terdedah selepas operasi. Selain itu,Solusi bunyi pengubah jenis keringPada masa itu, hanya beberapa syarikat di China boleh menghasilkan pengubah tenaga tinggi kV, dan bahagian pasar pengubah tenaga tinggi pada dasarnya monopoli oleh pemimpin luar negeri.Saluran lapisan yang mengisolasi dan artikel yang menyambung antara botol bel dan inti akan dibuang. Jika ia adalah pemeriksaan lonceng menggantung, minyak akan dipomp ke bawah botol bel sebelum botol bel boleh dibuang.las vegas,Sumber kuasa penukaran kekurangan satu fasa kuasa;Apakah mod kawat pengubah jenis kering?Garis kuasa input dan output tiga-fasa akan disambung ke fasa a, fasa B dan fasa C berdasarkan warna saluran bas kuning, hijau dan merah papan terminal pengubah. Garis sifar akan disambung ke garis sifar neutral voltaj pengubah, dan wayar mendarat, kasing pengubah dan titik pengubahnya akan disambung satu sama lain. Pada masa biasa, wayar tanah dan wayar sifar dipimpin oleh wayar neutral pengubah. (contohnya, kotak pengubah akan sepadan dengan tanda wayar tanah shell dan disambung satu sama lain). Semak garis input dan output untuk pastikan ia sesuai dan tepat.

Artikel berkaitan

FloridaPengubah kuasa jenis kering 10kVPengurusan kualiti

FloridaPengubah kuasa jenis kering 10kVPengurusan kualiti

Apabila kita menggunakan pengubah yang ditenggelamkan minyak kita semua tahu bahawa ia berfungsi den...

Hartsfield - Lapangan Terbang Antarabangsa Jackson Atlanta ChandlerPanduan ujian pengubah kuasaSumber inventori spot

Hartsfield - Lapangan Terbang Antarabangsa Jackson Atlanta ChandlerPanduan ujian pengubah kuasaSumber inventori spot

Kebocoran minyak dari radiator paip panasBahkan, wayar tanah bukanlah hanya jenis perlindungan penda...

ChacaritaPengubah kuasaLangkah berjaga-jaga untuk pembinaan pelindung

ChacaritaPengubah kuasaLangkah berjaga-jaga untuk pembinaan pelindung

Oil leakage of cast iron partsPengubah kuasaChacarita, pengubah boleh disambungkan untuk operasi uji...

BautaTransformer tenggelam minyak S13Analisis Empirikal Faktor Yang Mempengaruhi Harga

BautaTransformer tenggelam minyak S13Analisis Empirikal Faktor Yang Mempengaruhi Harga

In order to better reduce the probability of short-circuit fault of relay protection dry-type transf...

MontrealPenukar distribusiPengilang memberitahu anda fokus membeli

MontrealPenukar distribusiPengilang memberitahu anda fokus membeli

Sebelum impuls tiada muatan ditutup, penukar mesti ditempatkan selama jam, dan kursi yang naik dan...

SaintQuentinPompa slurry HHBeberapa titik memerlukan perhatian

SaintQuentinPompa slurry HHBeberapa titik memerlukan perhatian

   Banyak orang tidak tahu banyak tentang kemasan dan penyegelan peralatan kerana peralatan massa da...

评论列表

256HP158312377
2022-02-28 10:16:16

las vegasApakah pengubah kuasaSangat bagus, sangat menyokong, kualiti sangat baik, sama seperti yang diterangkan oleh penjual, dan harganya murah

709HP180518493
2022-02-28 09:26:01

Pembungkusan las vegasApakah pengubah kuasa kelihatan sangat baik, pembungkusan sangat berhati-hati, saya percaya barangan mesti sangat baik, terima kasih! Nilai yang baik, ya, datang lagi lain kali.

632HP195506591
2022-02-28 10:33:49

Ia patut dipuji, sangat bagus, las vegasApakah pengubah kuasa Saya sangat menyukainya.

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。