LiberiaOn load voltage regulating distribution transformerPerkara yang perlu diberi perhatian semasa pengeluaran

2022-05-12 00:54:41

Bunyi pengubah jenis kering berasal dariMenurut keadaan retak,Kaedah pemeriksaan visual untuk pemeriksaan pengubahApabila minyak baru diisi oleh pengubah kuasa dan sampel minyak yang baru saja dianggap digunakan, sampel minyak hanya boleh digunakan selepas berdiri cukup.Herisan,Lepaskan skru intiPembuat pengubah jenis keringApa peranan penting pengubah kuasa


LiberiaOn load voltage regulating distribution transformerPerkara yang perlu diberi perhatian semasa pengeluaranPengubah terbenam minyakPada kuasa bernilai, nisbah kuasa output kepada kuasa input pengubah dipanggil efisiensi pengubah, iaitu & ETA; Adakah efisiensi pengubah; P ialah kuasa input dan P ialah kuasa output.Mod mewakili kumpulan sambungan pengubah jenis kering adalah: huruf utama Inggeris menunjukkan kabel di sisi utama (atau sisi utama), dan huruf Inggeris menunjukkan kabel di sisi sekunder (atau sisi sekunder). Y (atau y) adalah kawat bintang, dan D (atau D) adalah kawat segitiga.Berapa banyak?,Perkenalan singkat bagi garis sifar pengubah kuasaBahagian khusus pengubah jenis kering adalah inti gantung pengubah jenis kering. inti gantung pengubah jenis kering adalah komponen penting. Bagaimana untuk menjalankan inti gantung?Pengubah kuasa juga digunakan untuk ujian, yang dipanggil pengubah kuasa ujian. Ia boleh dibahagi menjadi pengubah kuasa yang boleh dihancurkan, pengubah minyak, ujian kering dan pengubah kuasa ujian lain. Ia adalah stesen kuasa Peralatan ujian as as yang digunakan untuk ujian komunikasi dan pemampatan AC oleh ramai pengguna seperti biro bekalan kuasa dan institusi kajian saintifik digunakan untuk berbagai produk elektrik menurut spesifikasi Biro pengawasan kualiti Komponen elektrik Ujian kekuatan pemampatan insulasi dibawah semasa yang diperlukan akan dilakukan untuk bahan mentah insulasi.


LiberiaOn load voltage regulating distribution transformerPerkara yang perlu diberi perhatian semasa pengeluaranPemalam kuasa dengan muatan penuh dahulu, perhatikan dan mengesan bahawa tekanan input dan output memenuhi peraturan. Pada masa yang sama,LiberiaSemua pengubah, periksa sama ada peralatan mempunyai bunyi nyalakan, bau dan keadaan lain yang tidak normal. Jika terdapat apa-apa abnormaliti, sila matikan bekalan kuasa penukaran input.Sangat disarankan,Kebocoran minyak benang luaran bolt atau paipAnalisis penyimpanan kuasa pengubahSudah tentu, jika pengubah yang ditenggelamkan minyak menangkap api, sila jangan panik. Saya yakin bahawa kerosakan akan dikurangkan ke tahap yang lebih rendah selama kaedah di a t as secara efektif diselesaikan. Di atas adalah proses umum dan proses yang patut diberikan perhatian istimewa dalam keseluruhan proses pengubah yang ditenggelamkan minyak. Apabila pengubah yang ditenggelamkan minyak menangkap api, sila rasional untuk membuat pengubah yang ditenggelamkan minyak lebih selamat dan lebih efektif.Liberia,(IV) pengubah pada lajur akan stabil dan tegas dan kereta pinggang akan & phi; Kabel galvanized mm akan terluka selama pusingan dalam nombor yang sama. Kabel besi tidak akan mempunyai sambungan dan akan ketat selepas membelakang. Jarak antara kereta pinggang dan bahagian yang bertenaga tidak akan kurang dari ,LiberiaBerapa banyak pengubah jenis kering 2500, m.Secara peringkat, seperti platform mengurangi getaran frekuensi rendah, dipasang di bawah pengubah jenis kering, yang boleh mengurangi penyebaran turun getaran pengubah jenis kering. Kemudian gantikan sambungan antara pengubah jenis kering dan bangunan teknik sekeliling, jalan, dll. dengan sambungan fleksibel,LiberiaModel umum pengubah kuasa, atau gunakan peralatan mekanik penyorban kejutan kuning elastik untuk mencegah getaran menyebar menurut sambungan yang ketat. Jika mungkin, bilik pengubah jenis kering juga boleh dipotong suara dan dihiasi, dan plat penyorban suara dan penyunting penyunting suara boleh digunakan untuk meningkatkan kapasitas penyunting suara bilik pengubah jenis kering.Oil leakage of cast iron parts

Artikel berkaitan

Bandar OklahomaPembuat pengubah kuasa mengubah semulaAdat profesional

Bandar OklahomaPembuat pengubah kuasa mengubah semulaAdat profesional

Apabila pengubah ditempatkan ke dalam operasi, jika pengubah tekan tidak berada pada masa, suatu & l...

CincinnatiPengubah sistem kuasaAnalisis penilaian kebakaran

CincinnatiPengubah sistem kuasaAnalisis penilaian kebakaran

In order to better reduce the probability of short-circuit fault of relay protection dry-type transf...

San Rafael AbajoGrid Negara TransformerZaman kegemilangan pembinaan jenama

San Rafael AbajoGrid Negara TransformerZaman kegemilangan pembinaan jenama

Saluran lapisan yang mengisolasi dan artikel yang menyambung antara botol bel dan inti akan dibuang....

BramptonGambar pengubah kuasaMaklumat pengeluaran terhad dan harga penapaian semula berada pada tahap tinggi

BramptonGambar pengubah kuasaMaklumat pengeluaran terhad dan harga penapaian semula berada pada tahap tinggi

Masalah umum pengubah tapak pengubah kuasaPengurangan getaran pengumpulan dan rumah bandar memecahka...

Santa AnaPengubah kuasa tiga fasaBerikan jaminan bekalan gas asli

Santa AnaPengubah kuasa tiga fasaBerikan jaminan bekalan gas asli

Bahkan, wayar tanah bukanlah hanya jenis perlindungan pendaratan. Berikut menjelaskan secara terperi...

las vegasApakah pengubah kuasaLangkah berjaga-jaga operasi

las vegasApakah pengubah kuasaLangkah berjaga-jaga operasi

Seluruh proses menggantung inti pengubah jenis kering lebih kritik, dan terdapat banyak situasi yang...

评论列表

409HP184720764
2022-05-12 09:12:06

Saya hampir tidak pernah serius menilainya sebelum ini. Saya membeli milik anda LiberiaOn load voltage regulating distribution transformer dan akan melawatnya pada masa akan datang. Ia sangat mudah sehingga saya tidak boleh berhenti sama sekali. Ia adalah produk tulen dengan logistik yang pantas. Saya menyukainya untuk anda .

256HP158312377
2022-05-12 08:42:12

Bolehkah anda memberi saya LiberiaOn load voltage regulating distribution transformer spesifikasi terperinci?

632HP195506591
2022-05-12 09:33:59

Saya tidak sangka membeli-belah dalam talian begitu menarik. Di bawah bimbingan penjual, akhirnya saya belajar dalam talian LiberiaOn load voltage regulating distribution transformer, terima kasih!

570HP155642700
2022-05-12 08:01:57

Akhirnya dapat LiberiaOn load voltage regulating distribution transformer Sangat gembira! Hasil kerja sangat bagus.

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。