Tepi SungaiPada pengubah kuasa mengatur tenaga muatanEnam langkah pencegahan sepanjang musim

2022-03-12 00:03:28
122HP117294921Mesin dan peralatan industri120

Kaedah dan proses mengambil sampel minyak pengubah kuasaStruktur kumpulan sambungan bagi pengubah jenis keringTepi Sungai,Seharusnya dikatakan selepas perkembangan tahun-tahun ini, tingkat keseluruhan industri pengubah China pada tahap ini pada dasarnya adalah antarabangsa, dan tingkat kualiti tidak berbeza dari tingkat barang luar negeri& rdquo; Orang yang bertanggungjawab atas Persekutuan Perubahan Persekutuan Peralatan Rumah China mengatakan.Dalam terma tempat penggunaan, pengubah jenis kering kebanyakan digunakan dalam & ldquo; Jenis & rdquo; anti api dan anti letupan Ia mudah digunakan dalam bangunan-bangunan teknik besar dan medium-sized dan bangunan-bangunan multi-tingkat; Pengubah minyak ditenggelamkan kerana & ldquo; Kecelakaan & rdquo; Kemungkinan ada minyak atau kebocoran selepas api, dan kebanyakan tempat aplikasi yang menyebabkan kemalangan api mudah dipilih di bangunan-bangunan teknik besar dan medium dan bangunan-bangunan berbilang tingkat;Xinxiang,Sebelum dan selepas mengambil sampel, bersihkan periferi port sampel dengan kain bersih atau tanpa rambut.Pemburukan pengisihan SolenoidApabila memeriksa inti hook, insulasi koil elektromagnetik dan lengan porselin biasanya rosak secara tidak sengaja. After the shell of the pottery is broken, if you work again, turn on the photo flash when it's light,Tepi SungaiKomponen pengubah terbenam minyak, and it's short when it's heavy. Oleh itu, sila perhatikan semasa menyimpan. Ia tidak perlu untuk menghancurkan pengasingan. Selepas penyelamatan, ahli-ahli boleh periksa alat khas, bahagian, pengasingan, dll. dan hantar mereka selepas mereka ditentukan untuk lengkap dan dipercayai.


Tepi SungaiPada pengubah kuasa mengatur tenaga muatanEnam langkah pencegahan sepanjang musimPemalam kuasa dengan muatan penuh dahulu, perhatikan dan mengesan bahawa tekanan input dan output memenuhi peraturan. Pada masa yang sama, periksa sama ada peralatan mempunyai bunyi, bau dan keadaan lain yang tidak normal. Jika terdapat apa-apa abnormaliti,Tepi SungaiProses produksi pengubah tenggelam minyak, sila matikan bekalan kuasa penukaran input.Penyebab akar jenis ketidakpastian ini ialah pengubah & ldquo; Troli Dalar & rdquo; Bila, kita perlu menggantikan pengubah kapasitas besar dengan pengubah kapasitas kecil dengan kadar penggunaan tinggi, dan kemudian hanya mempertimbangkan kehilangan besi dan mengabaikan kehilangan tembaga. Sebenarnya, jadi ia menghabiskan tenaga elektromagnetik.Secara peringkat, peralatan mekanik yang mengurangi getaran frekuensi tinggi, seperti platform mengurangi getaran frekuensi rendah, dipasang di bawah pengubah jenis kering, yang boleh mengurangi penyebaran turun getaran pengubah jenis kering. Kemudian gantikan sambungan antara pengubah jenis kering dan bangunan teknik sekeliling, jalan, dll. dengan sambungan fleksibel, atau gunakan peralatan mekanik penyorban kejutan kuning elastik untuk mencegah getaran menyebar menurut sambungan yang ketat. Jika mungkin, bilik pengubah jenis kering juga boleh dipotong suara dan dihiasi dan plat penyorban suara dan penyunting penyunting suara boleh digunakan untuk meningkatkan kapasitas penyunting suara bilik pengubah jenis kering.Pengurangan?,[UNK][UNK]“ Yn[UNK]d” Di antara mereka, menunjukkan bahawa apabila fasor tegangan kerja garis sisi utama, sebagai tangan minit, merujuk kepada kedudukan pada jam , fasor tegangan fasa sisi kedua adalah pada jam . iaitu, tekanan fasa UAB di sisi sekunder tertinggal darjah di belakang tekanan operasi garis utama uab (atau darjah di hadapan).Bahagian khusus pengubah jenis kering adalah inti gantung pengubah jenis kering. inti gantung pengubah jenis kering adalah komponen penting. Bagaimana untuk menjalankan inti gantung?Kaedah dan proses mengambil sampel minyak pengubah kuasa


Tepi SungaiPada pengubah kuasa mengatur tenaga muatanEnam langkah pencegahan sepanjang musimKebocoran minyak di flange looperPerkhidmatan jujur,Apabila skru ekstruder inti melalui memegang inti besi penukar adalah longgar, terdapat bahagian topi skru yang tersisa pada inti besi, atau bahan logam kecil jatuh ke dalam penukar, penukar akan menghantar keluar & ldquo; Ding Ding Dang & rdquo; Or & ldquo; Panggil & hellip; Panggil & Helip& rdquo; Bunyi meniup dan & ldquo; Squeak, squeak & rdquo; Ia seperti magnet menghisap pencuci kecil, sementara voltaj bekerja, arus dan suhu pengubah semua normal. Keadaan seperti ini biasanya tidak membahayakan semua operasi normal pengubah, dan boleh diselesaikan sehingga kekurangan kuasa.Pembuat pengubah mengatakan pada tahap ini, pasar pengubah penyimpanan tenaga China adalah relatif terbelah, ditambah dengan keterangan faktor seperti ambang rendah di lapangan, syarikat yang tidak sama, yang menyebabkan pemasaran perlahan pengubah penyimpanan tenaga.Kilang pengubah kuasaTepi Sungai dan inovasi teknikal yang tidak sesuai,[UNK][UNK]“ Yn[UNK]d” Di antara mereka menunjukkan bahawa apabila fasor tegangan kerja garis sisi utama, sebagai tangan minit, merujuk kepada kedudukan pada jam , fasor tegangan fasa sisi kedua adalah pada jam . iaitu, tekanan fasa UAB di sisi sekunder tertinggal darjah di belakang tekanan operasi garis utama uab (atau darjah di hadapan).Bunyi dalam kes kegagalan fasaSyarikat pengubah minyak terjun

Artikel berkaitan

Tepi SungaiPada pengubah kuasa mengatur tenaga muatanKegagalan penyebab analisis dan langkah penambahbaikan

Tepi SungaiPada pengubah kuasa mengatur tenaga muatanKegagalan penyebab analisis dan langkah penambahbaikan

Bunyi pengubah jenis kering adalah kebanyakan bunyi getaran dalam operasi. Bunyi getaran ini disebab...

评论列表

409HP184720764
2022-03-12 08:26:24

Tepi SungaiPada pengubah kuasa mengatur tenaga muatan Penghantaran cepat dan kualiti bagus, tetapi logistik agak lambat. Secara keseluruhannya bagus, teruskan menyokong!

256HP158312377
2022-03-12 07:46:05

Pengurus itu baik! Tepi SungaiPada pengubah kuasa mengatur tenaga muatan juga benar.

709HP180518493
2022-03-12 07:41:16

Tepi SungaiPada pengubah kuasa mengatur tenaga muatan Tiba, ya, model baru ini memang standard, sangat bagus

632HP195506591
2022-03-12 07:37:29

Haha, Tepi SungaiPada pengubah kuasa mengatur tenaga muatan diterima! Terlalu lambat untuk mengesahkan, maaf, bos sangat bergaya!

570HP155642700
2022-03-12 07:06:54

saya betul-betul minta maaf.

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。