Staryya DarohiPengatur tenaga periodik untuk menyimpan pengubah tenggelam minyakKaedah pengenalan produk

2023-09-19 00:25:38

Sebelum impuls tiada muatan ditutup,Staryya DarohiParameter pengubah jenis kering SCB,Staryya DarohiPenukar sumpah minyak legasi Amorphous, penukar mesti ditempatkan selama jam, dan kursi yang naik dan lengan yang bertentangan dengan air dipasang dengan plug ventilasi mesti tergelincir pada masa.Pembuat pengubah kuasaStaryya Darohi,Pertama-tama, walaupun pengubah jenis kering mempunyai perlawanan kelembapan yang kuat, ia secara umum struktur terbuka atau sangat mudah untuk kelembapan, terutama tahap izolasi pengubah jenis kering yang dihasilkan dan dihasilkan di China adalah rendah (grad penahan api rendah). Oleh itu, pengubah jenis kering hanya boleh mendapatkan kestabilan tinggi apabila kemanusiaan udara berada di bawah %. Dry type transformer shall also prevent long-term shutdown to prevent serious moisture. Apabila nilai perlawanan mendarat kurang dari / V (tegangan operasi), ia menunjukkan bahawa pengubah adalah lambat serius dan operasi percubaan akan dihentikan.Dalam kes menggunakan pengubah jenis kering, pelanggan mesti menguasai kaedah kabel. Jika ada masalah dalam kabel, ia mudah menyebabkan kesalahan biasa dalam aplikasi. Jadi, apa mod kabel pengubah jenis kering?Rahimah,Kapasiti pembawa setiap muatan berbeza. Secara umum, pengubah jenis kering patut berfungsi di bawah kapasiti bernilai, sementara pengubah minyak mempunyai kapasiti kerja muatan yang lebih baik.Untuk kebocoran yang telah berlaku, cari titik kebocoran dahulu, yang tidak boleh diabaikan. Untuk kedudukan dengan kebocoran serius, permukaan rawatan akan dibersihkan dan bersih. Bahan komposit polimer kebanyakan dipilih untuk konsolidasi kering. Selepas konsolidasi kering, tujuan rawatan jangka panjang kebocoran boleh dicapai.konduktor pengubah kuasa merujuk kepada garis transmisi yang menyambung antara setiap kola elektromagnetik, antara kola elektromagnetik dan paip keluar kumpulan, dan antara kola elektromagnetik dan pengubah tapak.


Staryya DarohiPengatur tenaga periodik untuk menyimpan pengubah tenggelam minyakKaedah pengenalan produkMenghindarkan penuaan dan kerosakan pengubah kuasa pengisihan inti besi: penuaan pengisihan inti besi atau kerosakan lengan tahan air yang memegang bolt jangkar akan menyebabkan vortex besar inti besi dan pemanasan jangka panjang inti besi akan menyebabkan penuaan pengisihan.Beberapa kaedah pengesan untuk memasang pengubahBahagian khusus pengubah jenis kering adalah inti gantung pengubah jenis kering. inti gantung pengubah jenis kering adalah komponen penting. Bagaimana untuk menjalankan inti gantung?manufacturer, yang boleh dilengkapi dengan mesin dan peralatan yang sejuk udara (pemanah sentrifugal sejuk). Selepas memilih mesin dan peralatan yang sejuk udaraPenukar kuasa dirancang mengikut skema perlindungan suhu. Bahagian-bahagian yang terlibat dalam lapisan bahan dari kola elektromagnetik tekanan tinggi (rendah) yang menumpahkan dengan beton integral disediakan dengan saluran ventilasi panjang, kapasitas output boleh meningkat dengan %.Operasi pengubah tenggelam minyakApabila kita menggunakan pengubah yang ditenggelamkan minyak, kita semua tahu bahawa ia berfungsi dengan bantuan minyak. bagaimana jika pengubah yang ditenggelamkan minyak terbakar? Apa tindakan lawan yang harus kita lakukan?


Staryya DarohiPengatur tenaga periodik untuk menyimpan pengubah tenggelam minyakKaedah pengenalan produkApakah mod kawat pengubah jenis kering?Jabatan jualan,Untuk menjalankan percubaan minyak pengubah kuasa lebih baik, perlu sampel minyak pengubah kuasa. Kerja pengumpulan patut dilakukan pada hari matahari kering. Kanting yang biasa digunakan dan kaedah pengumpulan sampel semasa pengumpulan mempunyai kerosakan segera sama ada kualiti spesifik minyak boleh benar-benar disebut. Sampel minyak untuk ujian tekanan AC tidak boleh kurang dari .kg, dan sampel minyak untuk ujian mudah tidak boleh kurang dari kg.Mod perlindungan bagi pemilihan jenis pengubah ujian jenis keringMenghindarkan penuaan dan kerosakan pengubah kuasa pengisihan inti besi: penuaan pengisihan inti besi atau kerosakan lengan tahan air yang memegang bolt jangkar akan menyebabkan vortex besar inti besi, dan pemanasan jangka panjang inti besi akan menyebabkan penuaan pengisihan.Staryya Darohi,Dari penampilan, jenis pakej berbeza. inti pengubah dan koil elektromagnetik boleh dilihat segera untuk pengubah jenis kering,Staryya DarohiPengubah kuasa, dan hanya shell boleh dilihat untuk pengubah yang ditenggelamkan minyak;Apabila memeriksa inti hook, if you work again, turn on the photo flash when it's light, and it's short when it's heavy. Oleh itu, sila perhatikan semasa menyimpan. Ia tidak perlu untuk menghancurkan pengasingan. Selepas penyelamatan, ahli-ahli boleh periksa alat khas, pengasingan, dll. dan hantar mereka selepas mereka ditentukan untuk lengkap dan dipercayai.Bagaimana untuk mengurangi kegagalan pengubah jenis kering?

Artikel berkaitan

Venustiano CarranzaPompa slurry berat menegakBagaimana memilih alat dan program yang betul untuk

Venustiano CarranzaPompa slurry berat menegakBagaimana memilih alat dan program yang betul untuk

   The main shaft of the water pump is bent or the main shaft of the water pump and the motor is not...

FotPlatform mengangkat alis aluminium bergerakAdakah aplikasi meningkatkan kecekapan kerja?

FotPlatform mengangkat alis aluminium bergerakAdakah aplikasi meningkatkan kecekapan kerja?

This new type of elevator is equipped with multiple elevator cabins in each elevator passage, which...

San SeveroJembatan penerbangan tetap hidraulikHarga jualan langsung

San SeveroJembatan penerbangan tetap hidraulikHarga jualan langsung

Klasifikasi jambatan naik: jambatan naik bergerak jambatan naik hidraulik bergerak digunakan secara...

KotleckPiawai negara untuk kehilangan pengubah tenggelam minyakApakah proses asasnya

KotleckPiawai negara untuk kehilangan pengubah tenggelam minyakApakah proses asasnya

Dalam kehidupan harian tertentu, dan solusi pengurangan getaran dibuat di jambatan kabel.Kotleck,Bag...

KufsteinPengubah GridKos yang berpatutan

KufsteinPengubah GridKos yang berpatutan

Semasa menjalankan ujian tanpa muatan, pengubah mesti disambungkan dengan tenaga kerja dari sisi bek...

MechelenPompa paip korosifAdakah deformasi penyebab bunyi mesin

MechelenPompa paip korosifAdakah deformasi penyebab bunyi mesin

MechelenLo,ent will rise. At this time, the outlet valve can be turned down to increase the resista...

评论列表

258HP138990173
2023-09-19 09:20:51

Penjual yang baik, walaupun orang baru, banyak Staryya DarohiPengatur tenaga periodik untuk menyimpan pengubah tenggelam minyak tidak faham. Nasib baik, penjual mempunyai bimbingan pesakit di hujung komputer yang lain, dan saya mempunyai rasa pencapaian, dan akhirnya mengetahui masalahnya yang saya tidak faham.^- ^Ketahui lebih lanjut pada masa hadapan!

275HP127226562
2023-09-19 09:06:10

Staryya DarohiPengatur tenaga periodik untuk menyimpan pengubah tenggelam minyak Sangat baik, kualiti yang baik dan harga yang rendah, penghantaran ekspres juga pantas, dan pemeriksaan juga sangat standard.

938HP166090698
2023-09-19 08:45:19

Staryya DarohiPengatur tenaga periodik untuk menyimpan pengubah tenggelam minyak Kualiti pada harga ini adalah nilai terbaik untuk wang

122HP117294921
2023-09-19 08:28:29

Haha, saya sangat suka, suka dan bersorak untuk bos Staryya DarohiPengatur tenaga periodik untuk menyimpan pengubah tenggelam minyak

570HP155642700
2023-09-19 08:00:25

Akhirnya dapat Staryya DarohiPengatur tenaga periodik untuk menyimpan pengubah tenggelam minyak Sangat gembira! Hasil kerja sangat bagus.

发表评论    

◎欢迎参与讨论,请在这里发表您的看法、交流您的观点。